Maak Je Eten Heerlijk

Koken Met Thermomix

De Thermomix assisteert u met alles wat uw hart en ziel verlangt: Van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, dressings, (dip)sausjes, desserten, banket tot drankjes.

​Zelfs gewaagde au-bain-marie-bereidingen zoals bearnaisesaus, chocoladeschuim of sabayon lukken in één keer, en dit zonder verklontering, verschroeiing en overkoken.

Het is niet enkel creatief genieten, het is bovendien gezond.

Vandaag weten we dat een evenwichtige voeding de voornaamste gezondheidsfactor is.

​Door de nutriënt-besparende bereiding blijven alle voedselbestanddelen optimaal tijdens het koken.

Daarom is Thermomix-koken uitermate geschikt voor alle dieeten en voeding voor babies en kinderen.

Thermomix Functies

Wegen

Met de geïntegreerde weegschaal weeg je ingrediënten in stappen van 5 g tot 3 kg, met tarra functie.MixenDe krachtige motor van de TM5 mixt tot 10.700 toeren per minuut smoothies, sorbets, cocktails, soepen of gecrusht ijs, alles wordt in de Thermomix TM5 in een handomdraai gemixt.

Mengen

De Thermomix TM5 mengt dressings en marinades, dipsauzen en tapenades, yoghurt en zoveel meer op de gewenste snelheid.

Hakken

De Thermomix TM5 hakt o.a. groenten en fruit, chocolade, suiker, noten, harde kazen in een oogwenk tot de grootte die je wenst.

Malen

De Thermomix TM5 maalt moeiteloos harde granen tot bloem, suiker tot poedersuiker en koffiebonen.KnedenMet de speciale intervalfunctie kneedt de Thermomix TM5 moeiteloos en tijdsbesparend de zwaarste deegsoorten, van brooddeeg tot pastadeeg.

Opkloppen

Met de bijgeleverde klopper/vlinder klopt de Thermomix TM5 slagroom en eiwit op voor de romigste desserts en het luchtigste gebak. Melk, sauzen en soepen opschuimen kan de TM5 als geen ander.

​​Emulgeren

De Thermomix TM5 bereidt voor jou de fijnste mayonaises, aioli’s, dressings, warme en koude sauzen volgens je eigen smaak.

Stomen

Met de bijgeleverde Varoma stoomschalen en het kook- en stoommandje tover je in no-time een complete maaltijd op tafel die lekker, gezond, vitaminerijk en vetarm is. Verse groenten, aardappelen, vis, vlees of kip en een lekker sausje worden samen bereid en met een minimum aan afwas.

Pureren

Maak zelf je babyvoeding, broodbeleg, aardappel- en groentenpurees, dips en roomsoepen met behoud van kleur en vitamines.

​Roeren

De Thermomix TM5 roert de de meest delicate gerechten, alsof je het met de hand zou doen. Gecombineerd met de sudderfunctie en de linksomdraaiende functie bereid je moeiteloos risotto’s of pasta’s zonder dat je continu in de keuken moet staan.

Garen op gecontroleerde temperatuur

De Thermomix TM5 houdt altijd de juiste temperatuur aan en is instelbaar van 37°C tot 120°C. Door de elektronische warmtevoeler die de temperatuur regelt, kunnen je gerechten nooit meer schiften, overkoken of aanbranden. Ideaal voor de bereiding van delicate bain-marie gerechten zoals béarnaise, hollandaise of sabayon.